Anticelulit masaža

personalni trener novi sad

Priča o celulitu i njegovom uklanjanju je uvek aktuelna. Kažu da vecina žena ima ovaj problem, a sigurno ni jedna žena nije zadovoljna i svakodnevno je u potrazi za resenjem..Postoji mnogo načina da se reši taj problem, kao što su razni čajevi, tablete, kreme i slicno. Ali jedno od najefikasnijih rešenja jeste definitivno anticelulit masaža.

Zašto masaža? Celulit možemo uporediti sa neravnom površinom koju kada izravnamo postaje lepša i glatka. E tako je sa našim telom. Masaža protiv celulita deluje kao idealno rešenje jer prstima i rukama pokušavamo da zgnječimo i smanjimo ružne grudvice pod našom kožom. Celulit možda i ne bi bio tako strašan kada bi se to masno tkivo ravnomerno rasporedilo ispod kože da bude glatko. A upravo u tome može da pomogne anticelulit masaža.Za razliku od obične masaže sa rukama , postoje druge metode koje su takođe efikasne.

Takav je recimo madero tretman, koji uključuje rad sa oklagijama, ali ne bilo kakvim, nego posebno izrađenim za rešenje ovog problema. Kako celulit nisu samo masne naslage, nego i toksini zarobljeni u telu, važno je da se oni izbace. Limfni sistem zadužen je u našem organizmu za izbacivanje tih toksina,tako da je to još jedan od načina da se rešite neravnina na telu. Uz običnu masažu ćete razbiti masne naslage, ali uz to je neophodno pokrenuti limfni sistem i izbaciti toksine iz organizma, a tome ce doprineti svakako limfna drenaza.

Još jedna, a ne manje važna od ostalih je svakako Vacuslim tretman za eliminacije masnih naslaga i celulita.On je prirodan, bezbedan i bez kontra efekata, a rezultati su oslicni. Povećava sagorevanje masti, centimetri nestaju, razgrađuje se masno tkivo koža se zateže, metabolizam ubrzava, voda izbacuje, a telo se oslobađa od štetnih materija, a ono što je najbolje od svega, smanjuje mogućnost ponovnog pojavljivanja. Kombinacijom preparata i vakuum “kese” , tokom samo jednog tretmana, daje izuzetne rezultate.

Pod dobrom anticelulit masažom se podrazumeva na prvom mestu postizanje željenih rezultata, naročito ako se uz to pravilno hranite i vežbate, sigurno ćete biti zadovoljni.


Vaš FitSpa studio za personalne treninge masaže i Spa centar